Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του νερού, στις 22 Μαρτίου, η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι, είχε προγραμματιστεί μέσα από ενέργειες της διοίκησης, η πραγματοποίηση εκδήλωσης στην πλατεία της πόλης της Αριδαίας αφιερωμένη στο σημαντικότερο συστατικό της ζωής, το νερό.
Δυστυχώς, λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της επιδημίας του κορωναϊού στην χώρα μας και λειτουργώντας με άξονα την πρόληψη των συμπολιτών μας, αποφασίστηκε η ακύρωση της εκδήλωσης στην προαναφερθείσα ημερομηνία και η πραγματοποίηση αυτής το επόμενο χρονικό διάστημα για το οποίο θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση.
Κλείνοντας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του νερού τις προσεχείς μέρες σας παραθέτουμε ένα μήνυμα του ΟΗΕ: «Όποιος και αν είσαι, όπου και αν βρίσκεσαι, το ασφαλές πόσιμο νερό είναι αναφαίρετο ανθρώπινο δικαίωμά σου!», για αυτό λοιπόν, είναι υπόθεση όλων των ανθρώπων να σέβονται και να μην σπαταλάνε αλόγιστα την πηγή που τους δίνει ζωή θεωρώντας τη ανεξάντλητο φυσικό πόρο. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο που έχει επονομαστεί ως ‘’ λευκός χρυσός’’.

Σας ευχαριστούμε.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ